onze

trainingen

De mens is van nature

een sociaal wezen.

Inlooptraining

Reactief Uden is gericht op meer saamhorigheid. In groepsverband trainen heeft daarom de voorkeur. Niet alleen fysieke, mentale ontwikkeling, maar ook sociale vaardigheden trainen.

Een belangrijk voordeel van trainen in een groep: meer motivatie! Juist in de opbouwbase heeft de beginnende deelnemer, maar ook de ervaren sporter baat bij regelmaat, structuur, gezelligheid en betrokkenheid van de groep.

Via onze vrije inlooptrainingen kun je meedoen met BootcampSmall Group TrainingMZVFLOW en Soulrun. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Fasetraining

Maar het pad naar een optimale gezondheid is leren je eigen gezondheid te managen. Daarvoor hebben wij de Cursus Life Management in het leven geroepen. Dit is een fasetraining waarbij je in vaste lessen langzaam bouwt aan een betere gezondheid. In deze cursus ligt de nadruk meer op de opbouw dan bij het incidenteel trainen.

Fasetraining is niet nieuw, maar is een methode die o.a. bij defensie al jaren wordt toegepast. Aangepast naar de situatie en de doelgroepen in de samenleving kan het behalen van doelen volgens ons meer gegarandeerd worden. Wat houdt fasetraining in?

  • Trainen in trajecten
  • Basic fase (aanleer/opbouwfase) & Advanced fase
  • Procesgerichte methodiek in plaats van productgericht
  • Intensieve persoonsgerichte begeleiding
  • Doel: zelfstandige beoefenaar van conditietraining.
  • Grootte groep: maximaal aantal deelnemers: 8-12

Doelgroepen

Reactief Uden richt zich op de hele maatschappij, van jong tot oud. Van non-mover, low-mover tot high-mover.

Contact

klik hier

waarom sporten bij RAU?

– Onbeperkt sporten
– De allerbeste begeleiding
– Buiten en binnen sporten
– Slechts € 12,50 euro per maand!!

social media

Design by MEGANMEDIA © 2018

Typ hier en druk op Enter om te zoeken

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf heden alle trainingen tot en met 28 april te cancelen.