Over ons

Reactief Uden (RAU)

Fysiek.
Mentaal.
Sociaal.

Over ons

Reactief Uden (RAU) is een vereniging voor conditietraining. Zowel fysiek, mentaal als sociaal. Wij zijn geen bedrijf, maar een vereniging. Dit betekent dat iedereen die lid wordt van RAU een stem heeft en mede de koers van de vereniging bepaald.

Onze trainingen worden verzorgd door ALL SKOOL trainers (Yatusanti, Heartcore training, RAU trainers).

Allskool

All Skool is de naam van het gezondheidsproject waaronder RAU valt. Stichting All Skool leidt trainers op vanuit een holistische gezondheidsvisie. In eenvoudige woorden gaat het om onze bewustwording van de fysieke, mentale en sociale eigenschappen. Daarop volgend gaat het om het optimaliseren van deze eigenschappen. Dus het bewust werken aan deze eigenschappen. De theorie in praktijk brengen.

Afgelopen jaren is All Skool voornamelijk bezig geweest om het vertrouwen te winnen’ van de maatschappij. Omdat we ons er bewust van zijn dat de visie nieuw is voor onze maatschappij. Om te werken aan optimale gezondheid is het cruciaal om traject gericht te trainen. Dat heeft te maken met regelmaat en continuïteit. Daarnaast is de continue proces begeleiding van de trainer/coach ook cruciaal. En om optimaal te kunnen begeleiden en coachen is er groepsbinding nodig. Een veilige vertrouwde leeromgeving. Allemaal cruciale elementen die binnen de RAU trainingen aanwezig zijn.

RAU

RAU is afgeleid van ReActief Uden. RAU klinkt ook als rauw. En rauw staat ook voor niet gekookt of niet bewerkt. Puur, ruw, nog niet ‘bewerkt’.

RAU ziet fitheid niet slechts als alleen fysieke fitheid. Fysieke fitheid is wel de basis maar de mentale en sociale fitheid zijn voor RAU ook componenten die onderhouden zouden moeten worden. Het is niet zo raar dat RAU een vereniging is die haar oorsprong heeft in zowel de sport als in de kunst ‘wereld’. Voor deze Udenaren hebben kunst en sport altijd hand in hand gegaan. Daarnaast hebben zij altijd gezocht naar binding en saamhorigheid. Eigenlijk heeft deze saamhorigheid altijd centraal gestaan en hebben sport en kunst ‘slechts’ als middel gediend. Het is niet verbazingwekkend dat dezelfde mensen die hun roots hebben bij Neder Hip Hop en Funk grondleggers als Dope Posse, Family Jewels, Seven ElevenAre MCOh JayDTF, UJ etc. wederom hun creativiteit en leiderschap bij elkaar hebben gestoken om hun weg verder voort te zetten.

Meer informatie

trainingen

Het verhaal

van.

Bij Reactief Uden staan wij naast fysieke training ook voor mentaal en sociaal groeien. Het ultieme doel is om uiteindelijk een betere versie van jezelf te worden. Dit doen wij met gemotiveerde trainers die opgeleid worden via All Skool. Met elkaar werken wij aan een betere conditie, een strakker en sterker lijf maar doen wij ook regelmatig leuke dingen met elkaar en hebben veel plezier.

Hoe belangrijk trainers ook zijn in het begeleiden van de mensen die bij ons trainen, ons hart gaat pas echt open wanneer wij de verhalen vernemen van mensen die al een poosje bij ons trainen. Deze verhalen zijn inspirerend om te lezen en mogen wij met toestemming plaatsen op onze website. Hopelijk wordt je net zo enthousiast als wij dat zijn en stimuleert het je om je bij ons aan te sluiten en misschien ook wel een betere versie van jezelf te worden.

Contact

klik hier

waarom sporten bij RAU?

– Onbeperkt sporten
– De allerbeste begeleiding
– Buiten en binnen sporten
– Slechts € 12,50 euro per maand!!

social media

Design by MEGANMEDIA © 2017

Typ hier en druk op Enter om te zoeken