MZV (bokstraining)

MZV staat voor Mindfulness & Zelfverdediging en is een bokstraining met zelfverdediging als middel. Binnen RAU bieden wij een inlooptraining MZV aan waar je kunt kennismaken met de basistechnieken van deze pittige workout.

Gedurende de training leert de deelnemer de belangrijkste technieken (aanvallen, verdedigen, stoten en trappen, weren en blokkeren) uit de van oorsprong afkomstige militaire zelfverdediging.

Zelfverdediging als ‘middel’

Net als alle andere sporten vormt MZV (bokstraining) ook een middel om te werken aan meer zelfkennis en vooral zelfvertrouwen. Maar ook aan andere doelen:

  • Fysieke doelen (coördinatie, lichaamsbeheersing, flexibiliteit, etc)
  • Mentale doelen (doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen, etc).
  • Maar bovenal sociale doelen als inlevingsvermogen, aanpassingsvermogen en omgevingsbewustzijn en observatievermogen).

Tijd en locatie

Iedere maandagavond om 19.30 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur organiseren wij een MZV training in het RAU Conditiecentrum (Hofstukken 701 te Uden). De training is voor iedereen geschikt. Enige voorwaarde is dat je bereid moet zijn om moe te worden.

Proefmaand

Bij RAU kun je altijd een maand gratis mee sporten om te kijken of het iets voor je is. Daarna beslis je pas of je lid van onze vereniging wilt worden. Meld je voor een proefles van tevoren aan via info@reactiefuden.nl.

Contact

klik hier

waarom sporten bij RAU?

– Onbeperkt sporten
– Samen sporten
– Buiten en binnen sporten
– Slechts €15,00 per maand!!

social media

Design by MEGANMEDIA © 2017

Typ hier en druk op Enter om te zoeken