Line-up Healthy Fest 21-04-24

 In Geen categorie

Kies 4 workshops en een reserve workshop:

VITALITY AREA

SPORTIEF WANDELEN – DE KEIEN
Sportief wandelen betekent stevig doorwandelen en gebeurt in groepen onder leiding van een trainer. Daarmee is het iets meer dan het ‘gewone’ wandelen. Geschikt voor actieve en minder actieve personen en ook ideaal voor hardlopers die wegens blessures geen langere stukken kunnen hardlopen.

GECOMBINEERDE LEEFSTLIJLINTERVENTIE (GLI) )BODYVISION

Deze interventie richt zich op mensen met overgewicht en wordt betaald door je zorgverzekering, zonder dat het je eigen risico kost. De coach legt je tijdens het Healthy Fest uit wat er in de sessies aan bod komt en hoe je jezelf weer op de rit kunt krijgen.

RUGKLACHTEN TRAINING – BODY VISION

Veel mensen hebben a-specifieke rugklachten. Dat betekent dat het niet duidelijk is hoe de klachten ontstaan. Met de oefeningen uit de workshop kan je veel pijn en klachten voorkomen. Doe mee en ervaar de mogelijkheden van je lichaam!

BEKKENBODEM PILATES – BOOST BY JOSETTE

Ontsnapt er wel eens wat plas bij het springen/lachen/hoesten? Of heb je moeite het goed op te houden? 1 op de 3 vrouwen heeft hier last van. Het versterken van je bekkenbodemspieren kan in veel gevallen al helpen! Josette leert je hoe je dat op de juiste manier doet.

VITALE GROENTE EN FRUIT – VITAL FOOD MANAGEMENT

Tijdens deze workshop leer je wat vitale voeding is, waarom het zo essentieel is voor onze gezondheid en welzijn en hoe je kunt kiezen voor voeding die in harmonie is met de seizoenen.

SLAAP EN VOEDING – VITALOGISCH

Sandra neemt je graag mee in de wereld van voeding & slaap en vertelt hoe het één het ander beïnvloedt. Je krijgt praktische tips waarmee je aan de slag kunt gaan. Daarna is het simpel; ga lekker slapen en kijk of je verschil voelt.

BALANS LICHAAM EN GEEST – WOLBERT VITAAL

We gaan samen aan de slag met het thema ‘balans’. We kijken naar zowel je lichamelijke als geestelijke balans. Door middel van handige tools en een balanscircuit gaan we aan de slag met tips en tricks die je zelf ook kan toepassen in het dagelijks leven.

HIGH INTENSITY AREA

KETTLEBELL CHALLENGE – BODYVISION

Deze workout is een krachtinterval-training, die je uitdaagt om je spieren tot het uiterste te drijven middels korte doch krachtige uitbarstingen van inspanning. Je gebruikt kettlebells om (vrijwel continu) in beweging te blijven. Zo zorg je ervoor dat elke minuut van de challenge telt.

RECREATIEF HARDLOPEN – DE KEIEN
Bij deze workshop maak je kennis met een verantwoorde manier van hardlopen. Fit of niet; je kunt altijd meedoen. Je leert de juiste loophouding en techniek op de Mondo atletiekbaan.

SQUAT & DEADLIFT CLINIC – EL-PT

Kun jij extra tips gebruiken om goed te squaten en deadliften, of wil jij gewoon graag een keer iets meer de diepgang in? Volg dan deze clinic en leer alle do’s, dont’s en de belangrijkste basistechnieken.

BOOTCAMP – RAU
Bootcamp is een uitdagende, afwisselende en zeer effectieve outdoor workout. Een optimale conditietraining voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Iedereen die graag zijn grenzen wil verleggen op fysiek, mentaal en sociaal vlak is van harte welkom!

SMALL GROUP BODY WEIGHT TRAINING – RAU
Bij deze training wordt afwisselend gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid. De training is geschikt voor de beginnende en de gevorderde sporter en voor iedereen die het fijn vindt om in een kleine groep te trainen waarbij er veel persoonlijke aandacht is van de trainer.

BOKSEN – RAU

Een bokstraining met zelfverdediging als middel. Gedurende deze pittige training leer de je belangrijkste technieken (aanvallen, verdedigen, stoten, trappen, weren en blokkeren) uit de van oorsprong militaire zelfverdediging.

START TO RUN – DE KEIEN

Is het al lang geleden dat je hebt hardgelopen of wil je weer beginnen? Wil je jezelf weer fitter voelen en houd je van de buitenlucht? Dat is start to run iets voor jou!

POWERWALK – DE KEIEN

Powerwalk houdt het midden tussen gewoon wandelen en een hardlooptraining. Bij Powerwalk wandel je in een stevig tempo, waarbij je krachtige armbewegingen maak en extra actief afzet met je voeten. De training wordt afgewisseld met een warming-up, krachtspieroefeningen en cooling-down.

TARGETSPRINT – LANGLAUFVERENIGING BEDAF
Targetsprint is een combinatie van schieten (target) en hardlopen (sprint). De moeilijkheid van het schieten komt door de verhoogde hartslag van het hardlopen. Kom je in het zweet werken en ontdek of je deze combinatie aankan

BODY9 & AFTER 9 – BODY 9

De prenatale en postnatale workout voor alle moeders (in spé) die voor of na de bevalling fit willen blijven of worden. Bij deze gemixte workout is er extra aandacht voor de bekkenbodem, houding en diastase. Alle moeders kunnen deze workout volgen!

PILATES – BODY 9

Een rustige workout waarbij je je bekkenbodem, dwarse buikspieren en rugspieren als basis inzet bij alle oefeningen. Dit levert je meer souplesse, kracht en balans op en zorgt voor een correcte houding. Een goede ondersteuning bij het uitvoeren van andere sporten.

HIIT MOMS WORK-OUT – BODY 9

Verbeter je cardio en kracht prestatie door middel van intensieve oefeningen die je afwisselt met rustmomenten. Je wordt er fitter en sterker door, de conditie van je hart, bloedvaten en longen verbetert en het is zeer effectief voor je vetverbranding.

CHILL-OUT AREA

NEKKLACHTEN VERHELPEN – ZENSITIEF

Wil jij een hands-on aanpak leren om een stijve nek of nekpijn in een korte tijd te verlichten? Kom dan zeker even langs!

MASSAGES – ZENSITIEF

Zensitief biedt ontspanningsmassages, drukpunten massages en sportmassages. Vaak een combinatie, afhankelijk van de klacht of behoefte.

VOETREFLEX MASSAGE – D’N TIJD VOETREFLEXTHERAPIE

Door deze mini pauze ga je even volledig in ontspanning. Je voeten bevatten allemaal drukpunten die corresponderen met je lijf. Dus je voeten worden gemasseerd, maar tegelijkertijd ook je lijf. Door de ontspanning krijgen je hoofd en lijf rust en voel je weer wat je nodig hebt.

MINDFULNESS AREA

YIN YOGA – KARIN VISSER YOGA

Welcome to a quiet practice… In stilte vindt zelfs de meest rusteloze geest vrede en komt
tot rust… Yin Yoga is een rustige vorm van yoga en is geschikt voor iedereen; jong/oud, groot/klein, sportief/minder-sportief, flexibel/stijf. Uitermate geschikt bij stress & burn-out klachten.

HORMOON YOGA – KARIN VISSER YOGA

Voel je weer Energiek, Vitaal en Vrouwelijk. Hormoon yoga heeft effect op je schildklier, hypofyse en eierstokken. Daardoor kan een verstoorde hormoonspiegel weer in balans komen. Het is een bijzondere manier om je hormonen in balans te brengen, je energie weer op te laden en je weer fijn(er)
in je lichaam te voelen.

MASTERCLASS ADEMHALING – NATUURLIJK LOES

Wil jij leren hoe je met je eigen ademhaling het stuur van je leven weer in handen neemt? Het is tijd om niet langer geleid te worden door externe omstandigheden, maar zelf de regie te nemen over hoe je je voelt. Bij deze masterclass zet je de eerste stap naar een leven vol balans, helderheid en veerkracht. Doe mee en ontdek de magie van ademhaling!

CHI NENG QIGONG – CHI NENG UDEN

Emy neemt je mee in deze Oosterse bewegingsleer voor vertraging en zacht contact. Je binnenste is een krachtig instrument om in te zetten. Je leert om jezelf op andere manieren te zien.

UIT JE HOOFD OP HET DOEK – SIMONE BOOGERS

Kom even helemaal uit je hoofd en leef je uit met verf en kwasten, terwijl je het gefluit van de vogels en geruis van de bladeren hoort. LET OP: Deze workshop neemt twee workshoprondes in beslag (ronde 3 en 4).

ONTSPANNING EN VISUALISATIE – VERBLOEMDE KRACHT

Een momentje voor jezelf waarin je volledig mag ontspannen met een prachtige boodschap voor jou d.m.v. een visualisatie. Begeleiding vanuit rust met een muzikaal tintje.

COMMUNICEREN VANUIT GEVOEL – VERBLOEMDE KRACHT

Je gaat bewust aan de slag en gaat signalen bij jezelf herkennen, waardoor je gevoel gaat spreken!

DANCE AREA

SALSA WORKSHOP – MAESTRA SALSA

Kom en dans mee met dé dansschool van Uden en omgeving. Salsa is niet alleen een hele leuke manier van bewegen, het is ook nog eens een super goede work-out die stress vermindert en je geluksgevoel bevordert.

ESTATIC DANCE – VERBLOEMDE KRACHT

Door het bewegen van je lichaam ervaar je een gevoel van vreugde en ontspanning. Je lichaam beweegt vanzelf en jij volgt.

TWERKEN – AERIAL ARTS

Deze twerk-out is een super leuke manier om je benen en billen te trainen!

LIVE MUZIEK – WIEP MUSIC & DJEMBE PAMOJA

 

Inschrijving Healthy Fest: https://hipsy.nl/event/34712-rau-maashorst-healthy-fest?category-refer=-1

Dit vind je ook vast leuk

Typ hier en druk op Enter om te zoeken