Algemene voorwaarden RAU MAASHORST HEALTHY FEST 2024:

ARTIKEL 1. DEELNAME

1.1 TOEGANKELIJKHEID

– Inschrijven is mogelijk vanaf 18 jaar.

– Een gezonde lunch en 1 consumptie zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

1.2 ANNULEREN/ WIJZIGEN

– Na het afronden en betalen van de boeking via Hipsy.nl, is het niet meer mogelijk om je ticket te annuleren.

– Na de koop van een ticket op Hipsy.nl krijg je in februari/maart een mail met een link naar het registratieportaal voor het inschrijven voor de workshops. Na het inschrijven is het niet meer mogelijk om je inschrijving te wijzigen.

– Mocht je verhinderd zijn, kun je iemand anders in jouw plaats laten komen. Laat dit dan aub aan ons weten, zodat wij deze persoon ook op de hoogte kunnen houden over het event, en de link kunnen sturen voor het inschrijven voor de workshops. Mocht er niemand anders in jouw plaats komen, dan ons graag ook hierover informeren, zodat wij iemand anders van de wachtlijst kunnen laten komen.

– In het geval van slechte weersomstandigheden, zullen wij passende maatregelen treffen en zal het event alsnog doorgaan en is er geen restitutie mogelijk.

– In het geval dat het event door overmacht geannuleerd moet worden (bijv. bij noodweer), zal de organisatie met een passende oplossing komen, zoals het verplaatsen van het event naar een andere datum. Mocht je op deze alternatieve datum verhinderd zijn, mag je iemand anders in jouw plaats laten komen.

1.3 AVG / PRIVACY / PORTRETRECHT

– De organisatie kan gebruik maken van beeldmateriaal gemaakt tijdens het event voor de promotie van het Healthy Fest, bijv. op de website en social media van de betrokken (sport)aanbieders. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dat aangeven bij de organisatie.

ARTIKEL 2. AANSPRAKELIJKHEID

– Deelname aan et RAU MAASHORST HEALTHY FEST is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname.

– De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen.

– De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid wanneer het evenement door overmacht wordt geannuleerd of moet worden verschoven.

Typ hier en druk op Enter om te zoeken