Soulrun

Lopen, hardlopen zijn een van de meest natuurlijke vormen van bewegen. Bij jonge kinderen is de drang tot vrij bewegen meestal nog aanwezig. Naarmate het ouder worden zien we dat het plezier in hardlopen bij velen verdwijnt. Weer beginnen lijkt dan vaak al een onhaalbaar hoge drempel.

Wij zien het als een uitdaging om bij zoveel mogelijk mensen (die fysiek in staat zijn tot sporten) het natuurlijke plezier van hardlopen weer terug te brengen. Simpelweg omdat wij hardlopen als een van de werkzaamste en goedkoopste ‘medicijnen’ beschouwen tegen stress, depressie, burnout, etc. Om die reden kiezen wij bewust voor een traject waarin preventie van blessures en succesbeleving centraal staan.

Voor wie

Gevorderden

Tijd en Locatie

Check onze agenda voor tijden en locaties.

Trainers

De training zal gegeven worden door RAU trainers.

Proefmaand

Bij RAU kun je altijd een maand gratis mee sporten om te kijken of onze aanpak iets voor je is. Daarna beslis je pas of je lid van onze vereniging wilt worden. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Kijk in onze agenda naar een training waar je voorkeur naar uit gaat en meld je op de training bij de trainer.

Reactief Uden Soulrun

Contact

klik hier

waarom sporten bij RAU?

– Onbeperkt sporten
– De allerbeste begeleiding
– Buiten en binnen sporten
– Slechts € 12,50 euro per maand!!

social media

Design by MEGANMEDIA © 2017

Typ hier en druk op Enter om te zoeken