Cursus Life Management

De Cursus Life Management is een trajecttraining van 6 maanden. Tijdens deze cursus gaan wij je de basisprincipes van functionele krachttraining en looptraining eigen maken. Wij gaan stapsgewijs en methodisch werken aan je fysieke, mentale en sociale menseigenschappen, dit alles met een yoga mind-set. 

rau cursus life management

Fysieke eigenschappen als kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en motoriek. Mentale eigenschappen als doorzettingsvermogen, concentratievermogen, doseringsvermogen en discipline. Sociale eigenschappen als inlevingsvermogen, omgevingsbewustheid, teamgeest en saamhorigheid. Al deze eigenschappen, en meer, zullen altijd als trainingsdoel gelden. Gedurende het gehele traject maar wat ons betreft eigenlijk voor altijd. Fit voor life dus.

Voor het deelnemen aan deze cursus is een geduldige en open leerhouding de gewenste mindset. Vooral geduld. Niet te snel willen. Het trainingsprogramma is afgestemd op de beginnende ‘fitnesser’, maar ook voor diegene die fysiek al wat meer gewend zijn. Dit is dan voor hen ook meer mentale en sociale training, met als uiteindelijk doel zowel fysiek als mentaal, sociaal en spiritueel in balans te komen en dus in staat zijn om je eigen fitheid te kunnen managen. Gezondheid is niets anders dan in balans zijn.

Na 6 maanden aan een solide basis gewerkt te hebben, gaan we nog 4 maanden verder met de vervolgcursus (module 2) waarin we de basishoudingen en oefeningen nog meer gaan verfijnen en verzwaren. De intensiteit verhogen en leren omgaan met de fysieke en mentale veranderingen. Daarnaast zullen we gedurende het hele proces naast beweging ook wat dieper ingaan op de overige gezondheidspijlers voeding, rust en mindfulness.

Download hier de brochure ‘Cursus Life Management’

Bekijk video: Ervaringen van enkele deelnemers

Kosten: € 100,00 per maand voor 4 uur intensieve begeleiding per week.

De kosten voor Cursus Life Management wordt niet door RAU afgeschreven, maar door trainer Dorus van Lanen. Aanmelden voor Cursus Life Management doe je dan ook rechstreeks bij de trainer via deze link.

Contact

klik hier

waarom sporten bij RAU?

– Onbeperkt sporten
– De allerbeste begeleiding
– Buiten en binnen sporten
– Slechts € 12,50 euro per maand!!

social media

Design by MEGANMEDIA © 2017

Typ hier en druk op Enter om te zoeken