Carlo van der Burgt

  Wie is Carlo van der Burgt?

  Mijn naam is Carlo van der Burgt en ik ben 45 jaren jong. Ik ben niet gehuwd maar heb wel een lieve vriendin (Karen). Ik ben geboren en getogen in Uden en werk bij Batterij Import Nederland B.V. In mijn werk als verkoper adviseer ik bedrijven over verschillende soorten batterijen.
  Ik ben jarenlang voetballer bij Udi’19 geweest. Eerst als keeper en later als veldspeler. Doordat ik ben gestopt met voetbal ben ik ontzettend aangekomen. In mijn ‘top’ tijd woog ik 140 kilo! Na de zoveelste verhuizing kreeg ik last van mijn schouder en om hier van af te komen moest ik afvallen. Samen met een diëtiste heb ik dat dus ook gedaan. De meeste kilo’s zijn nu weg, behalve het laatste beetje vet en vel rond mijn middel. Tijdens mijn periode van afvallen hebben mijn vriendin en ik gekozen om te gaan wandelen. Samen hebben wij het Pieterpad gelopen. Inmiddels is wandelen één van onze passies.

  Waarom heb je gekozen voor Reactief Uden?

  Via een goede vriend op Facebook zag ik dat hij mee deed aan bootcamps. Dat leek me ook wel leuk om te doen. Tijdens Sportakel in 2014 zag ik Reactief Uden. Helaas waren de demonstraties net voorbij maar ik heb wel nog wat informatie kunnen krijgen. Spontaan werd ik door de mensen van RAU (dat is de afkorting van Reactief Uden) uitgenodigd om een week later op zondag mee te trainen. Dus ik naar de winkel een paar sportschoenen kopen om te kijken of het iets voor mij zou zijn. Vanaf dat moment ben ik ook niet meer weggeweest.

  Wat heeft het tot op heden voor jou gebracht?

  Volgens mij heeft Reactief Uden mijn conditie op peil gebracht en gehouden. Verder is mijn core (romp) veel sterker geworden. Tevens blijft mijn gewicht ook op peil en werk ik aan het laatste beetje overtollige vet en vel. Reactief Uden heeft er ook voor gezorgd dat ik veel positiever in het leven sta. Ik vind het heerlijk om na een dag hard werken lekker buiten te trainen. Je komt thuis van je werk en denk even lekker te gaan hangen op de bank. Maar nee hoor, dat zit er niet in want ik wil trainen! Na het trainen ben ik altijd blij. Het geeft heel veel voldoening wanneer je toch bent geweest. Weliswaar moe, maar voldaan.

  Hoe kijk je naar de toekomst en je gezondheid?

  Tja, de toekomst. Zolang ik kan blijf ik sporten en genieten bij Reactief Uden. Lekker sporten en gezellig kletsen na afloop. Gezondheid heb je niet altijd zelf in de hand, maar ik doe er alles aan om zo gezond mogelijk te blijven. En Reactief Uden helpt mij daarbij!

  Typ hier en druk op Enter om te zoeken