RAU breidt trainingsaanbod uit

 In Nieuws

Nu de zomervakantie weer bijna voorbij is en iedereen klaar is om weer aan het werk of naar school te gaan, willen wij jullie graag op de hoogte brengen van een aantal wijzigingen binnen onze vereniging.

RAU Conditiecentrum

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben meegekregen via onze website of via onze Facebook pagina, zijn wij sinds 20 april 2015 de trotse bezitter van het RAU conditiecentrum. Het betreft de oude gymzaal aan de Hofstukken 701 te Uden. In de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de zaal geschikt te maken voor het doel waarvoor wij deze willen gebruiken. Want hoewel RAU voorstander is van trainen in de buitenlucht, zijn de cursus Life Management en trainingen als MZV er bij gebaat om in de zaal te geven. Tot op heden moesten wij hiervoor altijd uitwijken naar een andere zaal, maar vanaf nu doen we dat allemaal in ons eigen RAU conditiecentrum.

Uitbreiding trainingsaanbod

In mei van dit jaar hebben wij jullie via een enquête om feedback gevraagd hoe wij RAU nog beter kunnen maken. Jullie reacties waren hartverwarmend en massaal!

Uit jullie reacties bleek onder andere dat onze visie en trainingsvorm unaniem wordt gewaardeerd. Ook het buiten sporten is nog steeds één van de onderdelen die jullie allemaal een dikke plus hebben gegeven. Jullie hebben ons echter ook een aantal zaken voorgelegd waar wij nog kunnen verbeteren. De belangrijkste was het trainingsaanbod.

Velen van jullie willen meer mogelijkheden om te sporten. En daar zijn wij het volledig mee eens! Wij zijn daarom verheugt te melden dat met ingang van 1 september 2015 het aantal trainingsmogelijkheden drastisch wordt verhoogd.

Op veler verzoek komt de FLOW en de SOULRUN weer terug. De Flow (intervaltraining) wordt als vanouds op de dinsdagavond in het sportpark georganiseerd en de SOULRUN (workin) op de zaterdagmorgen in het bos bij Naat Piek. Verder gaan wij op de donderdagavond in het RAU conditiecentrum starten met een inlooptraining MZV (Mindfulness Zelfverdediging).

Naast dit alles is het op dit moment al mogelijk om iedere maandag tot en met vrijdagochtend mee te trainen met de Small Group Training. Een heerlijke vroege ochtend training onder leiding van Nick Lapod. Het betreft een personal body weight training en wordt gegeven vanuit het RAU conditiecentrum. Deze training wordt zowel buiten als binnen gegeven.

Op maandag 14 september gaan wij weer van start met de Cursus Life Management, module 1. Met dit traject helpen wij je in 6 maanden tijd een betere versie van jezelf te worden door te groeien in fysieke, mentale en sociale fitheid. De klassen die dit traject al hebben doorlopen zijn allemaal laaiend enthousiast. En het mooie is, er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Uiteraard blijven alle bestaande trainingen zoals volwassenen en kids bootcamp gewoon bestaan. Voor een volledig overzicht van alle trainingen verwijzen wij je graag naar onze RAU agenda. Daar vind je een agenda waar iedere week de trainingen staan vermeld.

Open dag

Zoals jullie zien gaat er dus een hoop veranderen. Wij hopen ten goede. Nogmaals dank voor jullie feedback! Als een soort van kick-off en om jullie in de gelegenheid te stellen om het RAU conditiecentrum te komen bekijken, hebben wij het voornemen om in oktober een open dag te organiseren. Wanneer deze zal plaatsvinden communiceren wij binnenkort via de website en de RAU Facebook pagina. Mocht je deze nog niet volgen, like onze pagina dan zodat je er niets van mist.

Verder maken wij van de gelegenheid gebruik om jullie te laten weten dat RAU ook vertegenwoordigd zal zijn tijdens 24 uur Uden/Sportakel. Op zaterdag 5 september 2015 organiseren wij in het Sportpark een RAU Bootcamp waar iedereen aan mee kan doen. Vind je het leuk om mee te doen? Kom dan gerust langs en sport met ons mee!

Tot zover deze berichtgeving. Rest ons verder jullie te bedanken voor alle support en jullie tomeloze inzet tijdens onze trainingen.

Dit vind je ook vast leuk

Typ hier en druk op Enter om te zoeken

Reactief Uden Live Webinar