EERSTE EDITIE RAU MAASHORST HEALTHY FEST GESLAAGD!

Heel graag willen we alle deelnemers van het Healthy Fest bedanken voor hun komst en positieve energie.
Op basis van jullie enorme enthousiasme en alle complimenten die we hebben gekregen, durven wij met volle overtuiging te zeggen: De eerste editie van het RAU Maashorst Healthy Fest is geslaagd!

Uiteraard willen wij er alles aan doen om de volgende editie nog leuker en beter te maken. We zijn dan ook dankbaar voor de tips die we van jullie hebben gekregen. Mocht je op de dag zelf geen feedbackformulier hebben ingevuld, maar nog wel feedback willen geven, stuur dan een mail naar info@reactiefuden.nl.

Wij hopen jullie ook bij de volgende editie te mogen verwelkomen. Waar en wanneer deze gaat plaatsvinden is nog niet bekend. Maar zodra we daar iets over kunnen melden, hoor je gegarandeerd van ons 😉. Zeker weten dat je niets mist? Volg ons dan op Facebook en Instagram (ReActief Uden).

Ben jij enthousiast geworden over RAU en vind je het leuk om verder kennis te maken met ons en onze sportlessen? Meld je dan via info@reactiefuden.nl aan voor een maand gratis proeflessen. Als je dit vóór 1 oktober 2022 doet, sport je de rest van het jaar gratis bij ons! Kijk voor meer info en overige voorwaarden rondom lidmaatschap op de website bij het tabje ‘inschrijven’.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en sportieve herfst,

Met sportieve groet,

Het RAU Healthy Fest Team (Gert, Annemarie en Femke)

——————————————————————————————————-

Zondag 18 september 2022 van 09.30 tot 15.00 uur vindt op het schitterende Bedaf het RAU MAASHORST HEALTHY FEST plaats. Na een heerlijke zomer, een super gezellige dag met workshops op het gebied van sport, mindfulness en vitaliteit. Boksen, bootcamp, targetsprint, mindful walk, body scan meditatie, ademhaling en nog veel meer! Woon jij in de gemeente Maashorst (of daarbuiten) en heb jij ook zin om weer fit te worden, weer lekker in je energie te komen of gewoon even te relaxen tijdens een dagje uit?

De inschrijving is inmiddels gesloten en we zitten helemaal vol! Heb jij je niet ingeschreven, maar wil je wel graag komen? Stuur dan een mail naar info@reactiefuden.nl, dan zorgen wij dat je op de reservelijst komt.  

Wat kun je verwachten: Je kan op deze dag deelnemen aan 5 verschillende workshops* van elk 30 minuten. Zo maak je kennis met verschillende vormen van sport, mindfulness en vitaliteit. Voor elk niveau wat wils. Er is ook ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld in onze chill out area of tijdens een rustgevende massage. En dat allemaal voor slechts 15 euro, incl. gezonde lunch!!

*Scroll naar beneden voor een overzicht van alle workshops.

 

 

WORKSHOPS

Bodyscan (E-Balanz) 

Ervaar wat het betekent om jouw mind-body en soul volledige rust te geven door middel van een bodyscan en goede ademhalingstechniek.

Langlaufen (Langlaufvereniging Bedaf)

Bij langlaufen bouw je veel conditie op en train je het hele lichaam. Aan bod komt de klassieke langlauftechniek met in de loipe langlaufen, de helling beklimmen en afdalen en remmen.

Targetsprint (Langlaufvereniging Bedaf)

Targetsprint is een uitdagende combinatie van schieten met een lasergun (target) en hardlopen (sprint). De kunst is om het uithoudingsvermogen en de energie die nodig is voor het hardlopen te combineren met de concentratie en rust die nodig is om een treffer te maken bij het schieten.

Masterclass Ademhaling (NatuurlijkLoes)

Ademhalen is de nieuwe manier om te kalmeren, kracht te vinden, een burn-out te overwinnen en zelfs gelukkig te worden. In deze masterclass ontdek en beleef je de kracht van jouw ademhaling.

Mindful Run en Mindful walk (Het Bergpad) 

Hardlopen of wandelen in combinatie met mindfulness/yoga oefeningen. Door in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. Met als belangrijkste resultaat: meer rust en meer energie.

Kleine aanpassingen, grote veranderingen (Wolbert Vitaal)

Een interactieve workshop waarbij drie pijlers van een gezonde leefstijl aan bod komen: beweging, voeding en time-management. Doel is deelnemers bewust te maken van hun eigen leefstijlgedrag en daarbij kleine tips/handvatten mee te geven voor grote veranderingen.

Her-balanceer je energie (Switch)

Door bewuste beweging in bepaalde delen van jouw lichaam kom je tot meer ontspanning. Dit doen we met actieve oefeningen. Laat jezelf verrassen en ervaar de Switch in jezelf.

Dansen met de 4 elementen (aarde, vuur, wind en water), vanuit sjamanisme (Switch)

In ieder mens komen de elementen aarde, lucht, vuur en water op een unieke manier tot uitdrukking. Als we blokkades ervaren in ons leven, kan het zijn dat Ă©Ă©n van de elementen niet tot volle uitdrukking komt. In deze workshop word je uitgenodigd met alle 4 de elementen te bewegen/dansen en ontdek je van welk element je iets extra’s kan gebruiken.

Boks–workout (ReActief Uden)

Een bokstraining met zelfverdediging als middel. Leer aanvallen, verdedigen, stoten en trappen, weren en blokkeren. Neem een handdoek mee, die zul je nodig hebben!

Bootcamp (ReActief Uden)

Een uitdagende, afwisselende en zeer effectieve full body workout, waarbij je aan je kracht en conditie werkt. Voor de beginnende en de gevorderde sporter die graag buiten sport en zijn grenzen wil verleggen.

Bodyweight (ReActief Uden)

Tijdens deze workout train je uitsluitend met je eigen lichaamsgewicht en dus zonder materialen. Door je lichaamsgewicht als weerstand te gebruiken en tegen de zwaartekracht te vechten, vergroot je spierkracht, flexibliteit, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie.

Sportief wandelen (ReActief Uden)

Wandelen met een hoger tempo en uitgebreide aandacht voor looptechniek en lichaamshouding. Een eenvoudige en gezellige bezigheid voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren en wandeltempo wil verhogen.

Typ hier en druk op Enter om te zoeken